CV - Erfaren grafisk formgivare och originalare

Hjälper företag att synas med bra design

Namn: Petra Blomberg

Kontakt: Mobil: 070 438 05 90, Mail: petra@milkylane.se

Webbsida: milkylane.se

Jag heter Petra Blomberg och är grafisk formgivare och originalare. Efter att ha arbetat på olika reklambyråer sedan 1997 blev jag 2014 min egen. En av mina styrkor är att jag har stor kundförståelse och att jag å ena sidan jobbar digitalt och å andra sidan med print. Genom att vara snabb, flexibel och formsäker hjälper jag mina kunder att förstärka och förtydliga sin kommunikation. Dessutom arbetar jag obehindrat i både Mac- och PC-miljö. Program: CC Suite, WordPress, MailChimp, Sketch samt Officepaketet. Dessutom vill jag hela tiden utvecklas och lära nytt.

Arbetserfarenhet

2014 – Jag startar eget. Jag jobbar både med byråer, marknadsavdelningar och
mot egna kunder.

2012 – Retail Academics Research Institute AB (RARI)

Här jobbade jag både som AD, grafisk formgivare, originalare och produktionsledare. Kort sagt skötte jag allt från idé/design till färdigt tryck eller digital media. Till exempel gjorde jag butikskampanjer, webbsidor, foldrar, Wordmallar och PowerPointpresentationer.

2007-2012 – One Motion AB

Grafisk formgivare/originalare. Jag jobbade med rena reklamuppdrag som annonser, foldrar, årsredovisningar och grafiska manualer där jag tog fram dekor till olika event såsom spelmässor, restaurang- och krogevent samt lanseringar. Inte sällan har jag varit med från idé till färdig trycksak.

1997-2006– Plan 4 Marknadskommunikation AB

Grafisk formgivare/originalare. Under åren 2004 och 2006 ansvarade jag för all trycksaksproduktion.

1997-1998 – Forsbergs Reklamskola – ett års utbildning i kommunikation och grafisk design.

Programvara

Mycket goda kunskaper i Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Microsoft Powerpoint och Microsoft Word, Keynote samt WordPress.

Goda kunskaper i Sketch, Adobe Animate och MailChimp

Grundkunskaper i Adobe Premiere och Microsoft Excel.

Jag arbetar obehindrat i både Mac- och PC-miljö.

Se min portfolio här