DIGITAL-HJÄLPEN

Vi bygger er webbsida med struktur, design, SEO och Google AdWors. Vi kan även hjälpa till med sociala medier samt mailutskick i t ex Mailchimp. Och självklart PowerPoint!

PRINT-HJÄLPEN

Vi hjälper dig att ta fram tryckt material som t ex foldrar, DR, årsredovisningar, annonser, visitkort, inbjudningar, förpackningar, eventmaterial och mässmontrar. Från ax till limpa.

HELHETS-HJÄLPEN

Vi hjälper till med ett helhetstänk kring ny logotyp och grafisk profil. Vi kan sedan applicera det på t ex webbsida, mallar för PowerPoint och Word, visitkort, brevpapper, fakturor mm.

FRILANS-HJÄLPEN

Jag hoppar också in som frilansare på större företag och byråer. Jag jobbar i Adobe CC Suite, WordPress, Word, PowerPoint och Keynote.  De senare brukar byråer särskilt uppskatta.

Petra är otroligt flexibel och punktlig i sina leveranser. Hon levererar med hög kvalitet och högt hantverkskunnande. Och hon är väldigt lätt att samarbeta med, vilket blir särskilt viktigt när tiden är knapp och uppdraget komplext.

Elin Ahldén, Mindmakers PR

Petra är totalt orädd för att testa nya saker och sätter sig snabbt in i olika projekt. Trots snäva tidsplaner levererar hon alltid sitt bästa, i tid. Jag ger henne mina varmaste rekommendationer!

Ulrica Orrby, Kaplan Reklambyrå

Petra jobbar proaktivt, kvalitetsmedvetet och är bred i sin leverans. Och hon kliver alltid fram ett steg i projekten och levererar mervärden. Precis det man behöver. Och så är hon social och trevlig också

Björn Nilson, Salient Partner AB

Petra kommer mycket snabbt in i arbetet. Hon levererar i tid och med hög kvalitet på sitt arbete. Vi har bland annat startat utveckling av nytt POS-material med hjälp av Petra som med sitt gedigna kunnande om dagligvaruhandeln kunde ge oss råd kring vilket material vi behöver utveckla och även dess utformning. Jag är jättenöjd med Petras insats!

Nina Gillsvik, Noa Relax & Focus