Om Milky Lane Design

Milky Lane består av mig, Petra Blomberg, och mitt kontaktnät med samarbetspartners.

 

Petra är otroligt flexibel och punktlig i sina leveranser. Hon levererar med hög kvalitet och högt hantverkskunnande. Och hon är väldigt lätt att samarbeta med, vilket blir särskilt viktigt när tiden är knapp och uppdraget komplext.

Elin Ahldén, Mindmakers PR

Petra är totalt orädd för att testa nya saker och sätter sig snabbt in i olika projekt. Trots snäva tidsplaner levererar hon alltid sitt bästa, i tid. Jag ger henne mina varmaste rekommendationer!

Ulrica Orrby, Kaplan

Petra jobbar proaktivt, kvalitetsmedvetet och är bred i sin leverans. Och hon kliver alltid fram ett steg i projekten och levererar mervärden. Precis det man behöver. Och så är hon social och trevlig också

Björn Nilson, Salient Partner AB

Petra kommer mycket snabbt in i arbetet. Hon levererar i tid och med hög kvalitet på sitt arbete. Vi har bland annat startat utveckling av nytt POS-material med hjälp av Petra som med sitt gedigna kunnande om dagligvaruhandeln kunde ge oss råd kring vilket material vi behöver utveckla och även dess utformning. Jag är jättenöjd med Petras insats!

Nina Gillsvik, Noa Potions

Jag har arbetat med Petra som formgivare på designade rapporter och vid upprepade tillfällen som formgivare av större presentationer både i PowerPoint och i KeyNote. Petra kan ta skisser i alla former från kund eller AD:n på byrån och göra skisserna till en presentation som håller en logisk röd tråd och är snygg. Som projektledare kan jag dessutom lita på att presentationerna fungerar tekniskt både hos oss på byrån i Mac och i PC-miljö hos kunderna. Det är alltid tryggt och roligt att arbeta med Petra. 

Åsa Edgren, Berntzonbylund